LHV foorumi 2020. aasta kokkuvõte - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV foorumi 2020. aasta kokkuvõte

Erko Rebane

29.12.2020 11:33

Shutterstock

LHV foorumist võib leida tihti arutlusi teemadel ja viiteid börsifirmadele, millest räägivad homsed lehed ja pajatab mõni aeg hiljem laiem investorite kommuun. Võtkem kasvõi jaanuaris loodud pandeemia teema, kus kasutaja abesiki juhtis tähelepanu tol hetkel vaid Hiinas levinud koroonaviiruse võimalikule ulatuslikuma leviku riskile ja suurele ohule maailmamajanduse jaoks. Väikeseks kummarduseks kõikidele postitajatele mõttevahetuste eest on siin taas põgus kokkuvõtte lõppevast aastast.

Kui viimastel aastatel on foorumi kasutaja ttrust olnud postituste arvu poolest teistest selgelt aktiivsem, siis tänavu napsas stefan trooni endale, võttes sõna kokku rohkem kui 2600 postituses. Talle järgnes ttrust üle 2300 postitusega ning stagna, kelle nimele kogunenud üle 2200 kommentaari märkis tubli kasvu võrreldes tema 2019. aasta tulemusega (1504).

Eesti vanasõna ütleb: kus kiitust, seal laitust. Nii on see ka LHV foorumis, kuid õnneks jagub postitustele üldiselt kiitvat reaktsiooni rohkem kui allapoole pöidlaid. Aasta peale kogunenud meeldimiste järgi hinnati tänavu kõrgeimalt stagna seisukohti, kellele järgnesid ttrust ja Karum6mm.

Jäägu 2020. aastat meenutama järgmised kõige populaarsemad kommentaarid:

Kui kellelgi on küsimus, kuidas portfellis või eelarves lahterdada Investoriteliidu kaudu tehtud investeeringuid, siis kasutajal sakuska on sellele vastus olemas.

Aprillis koroonaviiruse pandeemia tippajal halvenes majanduse väljavaade piirangute tõttu kiiresti ja kasutaja Fish oli valmis tegema kihlveo, et suve alguses soovib LHV pank riigilt laenu võtta. Kuigi vastaspool oli olemas, siis selle vormistamiseni vist ei jõutud.

LHV foorumi kasutajate kümme tüpaaži White Nigga empiirilisusel.

Milline jõgi voolab läbi Tartu?

Tallink pidas kevadel likviidsuse parandamiseks läbirääkimisi – kasutaja siseinfo kohaselt ka selliseid kõnelusi, millest keegi teine polnud teadlik.

Karum6mm: „Aga no kuulge, mehed, võtke ennast kokku! Kui te lasete juba sellel kriisil oma vaimu murda, siis mida te siis teete, kui midagi veel koledamat juhtuma peaks?“

Suffiksi argumendid, miks olla pull või karu vahetult pärast aktsiaturgude kiiret langust veebruaris ja märtsis.

Turgude tõusule või langusele panustamisele lisaks on ka kolmas strateegia.

Kasutaja tannuse hinnang Bolti kevadisele rahavajadusele.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon