Uuel aastal uue jõuga! - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Uuel aastal uue jõuga!

Alo Vallikivi

09.01.2012 09:16

Aasta tagasi uuendasime LHV finantsportaali. Täname kõiki foorumikasutajaid ning loodame aktiivset kaastööd ka alanud aastal! Tegime väikese kokkuvõte eelmise aasta parimatest paladest.

Täname kõiki foorumite sisu loojaid, eriline tänu kuulub kasutajatele, kelle panus oli eelmisel aastal kõige suurem. 2011. aasta vaieldamatult aktiivseimaks foorumikasutajaks oli winger, kes tegi aastaga 3201 postitust. Auväärsele teisele kohale tuli stefan 1903 postitusega. Erko Rebane, kelle hoole all on börsipäeva foorum, postitas aastaga 1870 kommentaari. Üle tuhande kommentaari postitasid aastaga ka Offf, Somm Tallinnast, Kalev Jaik, momentum, Karum6mm ja SideKick.

LHV foorumite tugevuseks on eelkõige arvamuste paljusus ning siinkohal tänaks veel ka aastas üle 100 postituse teinud kasutajaid: 1932; 2korda2; abesiki; GM; aivo1; AlariÜ; Anette; arvon; Blink; buratino2010; Cornet; Cynic; DanelK; decibel;  dig; digwuren; harley; Henno Viires; hinvest1; impendium; jahe; jim; juured; klaverpoosas; Kreicis; kristjan; Kristjan Kaar; Kristjan1; Kristo Oidermaa;  krookus; kurnjau; Lenzer; Marbella112; meelisq; mike; Mikk Taras; mrk; mykoloog; Nelli Janson; Olevipoeg; opex; ozbot; ottosson;  Ouna Ants; PeaLiK; priitp; puhkjapojad1; raulir; Regensburga; renekuus;  Risto Sverdlik; rollpoiss; romanr; Schlagbaumm; scorpious; Stealth; stocker; suffiks;   ziff; TaivoS; telepoiss1; Tin; TNT; tqnism; troim; ttrust; Uraani Golkonda; Vallo Lees; ymeramees;

Üheks aastataguseks uuenduseks oli hindamissüsteemi tekitamine, mis võimaldab igat kasutaja postitust hinnata. Positiivsed hinded on koondkokkuvõttena näha iga kasutaja profiilis (profiilile minekuks tuleb vajutada kasutajanimele). Lisaks on foorumite lehel võimalik näha nädala parimaid postitusi.

Kvaliteediauhind läheb seekord kasutajale Karum6mm, kes kogus oma kommentaaridele aastaga 343 positiivset hinnangut.  Palju maha ei jäänud sellest tulemusest PeaLiK 330 positiivse hinnanguga. Üle 200 positiivse hinnangu said winger (258), stefan (244) ja SideKick (231). Üle 100 positiivse hinnangu said Henno Viires (189), TaivoS (166), suffiks (164), momentum (156), Cynic (152), opex (138), puhkjapojad1 (116) ning Offf (114).

Parima kommentaari preemia läheb kasutajale mykoloog, kes süvaanalüüsi tulemusena iseloomustas kaasfoorumlaste suhtumist finantskriisi. Postitusele tuli 14 positiivset hinnangut.

12 toetushäält kogusid kaks postitust. Kasutaja MrDAX  poolt on lisatud kommentaar, mis kirjeldab fundamentaalanalüütiku hindamatut ilmet peale tehnilise analüüsi süvahoovustega kokkupuutumist. Positiivseid toetushääli 12, postitajaks MrDAX.

Kasutaja suffiks kirjutas üsna kurja kommentaari ametnike mõtteviisi vastu. Tasuks  samuti 12 positiivset toetushäält.

11 toetushäält said kolm postitust:

Euro tõesti hindu ei tõstnud, eriti Tallinna börsil. Fakti konstanteeris  kasutaja tartz.

See, et Lehman kõiges süüdi oli, on juba ammu teada, aga et nii süüdi, selle tõi välja kasutaja troim.

Tallinna börsi musta augu suutis ära fikseerida ymeramees.

Uut maailmakorda kirjeldas 10 toetushäält saanud kasutaja arvon postitus.

Välismaal elamise valust ja võlust kirjutas mykoloog, tasuks 10 toetushäält.

Soovime jõudu nii kommentaaride kirjutamisel ja hindamisel!




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon