LHV foorumi 2022. aasta kokkuvõte - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV foorumi 2022. aasta kokkuvõte

Erko Rebane

29.12.2022 09:31

Shutterstock

Järjekordne aasta veereb finišisse, olles andnud LHV foorumi kasutajatele rohkelt ainest, mida omavahel arutada ja nõnda pakkuda kollektiivselt väärtust kõikidele lugejatele. Järgneva kokkuvõttega teeme kummarduse kõikidele, kes on erinevatesse jutulõimedesse sel aastal rohkemal või vähemal määral oma panuse andnud.

Mitmeid aastaid on LHV foorumis kaks kõige aktiivsemat kirjutajat olnud kord stefan ja teinekord jälle ttrust. Käesoleval aastal võttis esikoha endale ttrust, kes suurendas 12 kuu postituste arvu mulluselt 2154 pealt 2703 peale. Stefan kirjutas kokku 1852 postitust (2021. aastal 3500) ja nende vahele mahtus opex, kes jagas oma arvamust 1941 postituses (2021. a 1741).

Ühe inimese arvamus ei pruugi teisele korda minna, kuid kasutaja ttrusti puhul võib tema postituste meeldimiste arvu alusel väita, et enamiku jaoks tekitab ta foorumis positiivse resonantsi. Ttrusti postituste 10 864 meeldimist oli vaid kübeke kõrgem stagna saavutatud 10 378 poolehoiust ning väga palju alla ei jäänud ka Karum6mm, kelle arvamustele pandi tänavu kokku 9526 like’i.

2022. aasta kirjutavad ajalukku paljud sündmused, millest paraku kerkib kõige tugevamalt esile Venemaa sõjaline rünnak Ukraina vastu. Teemana on seda LHV foorumis arutatud ja analüüsitud veebruarist alates ja nõnda oli sellega seotud ka käesoleva aasta kõige populaarsem postitus, kus kasutaja yanek uuris teistelt foorumlastelt valmiolekut Ukraina toetuseks ja ka enda vabaduse säilitamise nimel lõpetada Venemaalt energiakandjate ostmine.

Teiseks kõige aktuaalseks teemaks võib lugeda inflatsiooni ja intressimäärade tõusu, mis on viinud aktsia- ja võlakirjaturud langusesse. Tavapärasest aktiivsem on seetõttu olnud tänavune börsikrahhi foorum, kus suurimat poolehoidu leidis PeaLiK-u arvamus lähenevast investeerimise kuldajastust.

Asjalike arutluskäikude kõrvale saab nautida ka tabavat huumorit. Ühe eksemplari autoriks oli muurek, kes jutustas värvikalt loo teenindusse viidud autost ja selle asendamisest. Ja hea on teada ka seda, et sõjas ROI tõstmiseks saab vajalikku nõu LHV foorumist.

Aitäh kõigile oma mõtete jagamise ees ja lennukat kirjasulge ka uuel aastal!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon